Close

Uiteten op maandag in Oudenbosch

gezellig-dineren-op-maandag-in-oudenbosch

Heerlijk uiteten gaan op maandag in Oudenbosch wordt nu nog aantrekkelijker! Eetcafé De Biecht is verheugd om aan te kondigen dat we vanaf maandag 6 november onze deuren zullen openen van 15:00 tot 23:00 uur. Dit betekent dat u op uw gemak kunt genieten van onze heerlijke gerechten in een sfeervolle omgeving op een dag die vaak wordt geassocieerd met rust en ontspanning.

 

Waarom kiezen voor Eetcafé De Biecht?

 

Ons restaurant in Oudenbosch is al lang een geliefde bestemming voor fijnproevers en levensgenieters. Met een gevarieerd menu, waaronder smakelijke gerechten bereid met verse ingrediënten, bieden we een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verrukken. Of je nu zin hebt in hartige voorgerechten gerechten, heerlijke hoofdgerechten, of verleidelijke desserts, bij ons vindt je altijd iets om van te genieten.

 

De Perfecte Maandagavond Uit

 

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen avondje uit met je familie, een romantisch diner met je geliefde, of gewoon een gezellige ontmoetingsplek met vrienden, Eetcafé De Biecht staat voor je klaar. Onze ruime openingstijden op maandag geven je de vrijheid om te kiezen wanneer het je het beste uitkomt om van onze gastvrijheid te genieten.

 

Dus, noteer in je agenda: vanaf 6 november zijn wij geopend van 15:00 tot 23:00 uur op maandag. Kom langs en ontdek waarom Eetcafé De Biecht dé bestemming is om op maandagavond te genieten van een heerlijke maaltijd in Oudenbosch. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen!