Close

Vind hier een antwoord op de meestgestelde vragen

Onze openingstijden zijn:

Ma:

 

15.00 – 23.00

Di:

 

Gesloten

Wo:

 

Gesloten

Do:

 

15.00 – 23.00

Vr:

 

15.00 – 23.00

Za:

 

15.00 – 23.00

Zo:

 

15.00 – 23.00

Reserveren kan altijd telefonisch of via ons e-mailadres: reserveren@eetcafedebiecht.nl. Vermeld bij de reservering eventuele bijzonderheden zoals allergenen informatie.

T: 0165331504

M: 06-24845349
E: eetcafedebiecht@gmail.com

Op dit moment hebben we nóg geen lunchkaart, maar houd de site in de gaten, want hij zit er wel aan te komen!

Bij ons op de tap zit Docqmans. Docqmans premium is een bier van lage gisting met een heldere, lichtblonde kleur en een fijnbellige schuimkraag. De smaak begint licht zoet met een ingetoomde bitterheid en ontwikkelt zich verder tot een droge en dorstlessende afdronk. De mout komt uit België, Nederland of Frankrijk. Voor het aroma en de bitterheid worden meerdere Belgische en Duitse hopsoorten geselecteerd. Het water komt uit eigen bronnen.

Naast Docqmans pilsener tappen we nog andere bieren zoals blond, dubbel en een wisselend seizoensbier. Op fles hebben we ook nog wisselende speciale bieren en uiteraard ook wat lekkers voor de non-alcoholische drinker.

Jazeker. U kunt bij ons een ‘vergevingsbon’ met een door u bepaald bedrag halen. Omdat u bij Eetcafe de Biecht alles kunt opbiechten is een vergevingsbon wel op de juiste plaats.

Ons menu kun je vinden door op de homepagina te klikken op dinerkaart. Of klik hier

Als je met grotere groepen wilt komen eten raden we je aan van tevoren te bellen. Je bent van harte welkom en samen kunnen we de opties bespreken.

In de zomer hebben we voor de Biecht (praktisch op de stoep) een terras. Met uitzicht op de Basiliek en het Jan Gielenplein kun je genieten van een drankje en eventueel een versnapering van het menu.

In verband met onze compacte keuken kunnen we helaas geen diner serveren op het terras. Wel kun je een versnapering kiezen van onze zogenoemde terraskaart. Een bittergarnituur is een aanrader op een warme zomeravond.