Close

Vraag en antwoord

Hieronder vindt u de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Bel ons dan vooral! 

We zijn iedere week geopend op donderdag tot en met zondag van 15:00 tot 23:00.
 
Reserveren kan altijd telefonisch via 0165-331504. Vanaf 17:00 is onze keuken geopend en kunt u weer diverse gerechten bestellen van het door ons op muur geschreven menu.

Reserveren kan altijd telefonisch of via ons e-mailadres. Vermeld bij de reservering eventuele bijzonderheden zoals allergenen informatie.

T: 0165331504

M: 06-24845349
E: eetcafedebiecht@gmail.com

Onze keuken is vanaf 17:00 geopend. Voor die tijd kunt u een borrelhapje bestellen. Een echte lunchkaart hebben we helaas niet.

Bij ons op de tap zit Docqmans. Docqmans premium is een bier van lage gisting met een heldere, lichtblonde kleur en een fijnbellige schuimkraag. De smaak begint licht zoet met een ingetoomde bitterheid en ontwikkelt zich verder tot een droge en dorstlessende afdronk. De mout komt uit België, Nederland of Frankrijk. Voor het aroma en de bitterheid worden meerdere Belgische en Duitse hopsoorten geselecteerd. Het water komt uit eigen bronnen.

Naast Docqmans pilsener tappen we nog andere bieren zoals blond, dubbel en een wisselend seizoensbier. Op fles hebben we ook nog wisselende speciale bieren en uiteraard ook wat lekkers voor de non-alcoholische drinker.

Jazeker. U kunt bij ons een ‘vergevingsbon’ met een door u bepaald bedrag halen. Omdat u bij Eetcafe de Biecht alles kunt opbiechten is een vergevingsbon wel op de juiste plaats.

Bij de Biecht serveren we elke dag verse streekproducten in allerlei soorten en maten. Binnen op onze krijtmuur kunt u het menu bekijken. Hierbij geldt altijd: altijd is het vers, soms is het op.

Als u met grotere groepen wilt komen eten raden we u aan van tevoren te bellen. U bent van harte welkom en samen kunnen we de opties bespreken.

In de zomer hebben we voor de Biecht (praktisch op de stoep) een terras. Met uitzicht op de Basiliek en het Jan Gielenplein kunt u genieten van een drankje en eventueel een versnapering van het menu.

In verband met onze compacte keuken kunnen we helaas geen diner serveren op het terras. Wel kunt u een versnapering kiezen van onze zogenoemde terraskaart. Een bittergarnituur is een aanrader op een warme zomeravond.